ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! - Πλούταρχος Πάστρας



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ - ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 - ΕΤΟΣ 1ο - ΦΥΛΛΟ 15-16  

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Αγαπητοί αναγνώστες της εφημερίδας μας: «Λογοτεχνικό Βήμα» και του περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της έκδοσης του νέου φύλλου -γι’ αυτό το λόγο βγαίνει διπλό- δυστυχώς όμως, το πρόβλημα που έχουμε με τον υπολογιστή και το πρό-γραμμά του, δεν μας επέτρεψε να εκδοθεί νωρίτερα το φύλλο.
Τώρα έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι εκδό-θηκε το: «Λογοτεχνικό Ημερο-λόγιο 2020», του λογοτεχνικού περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς», στο οποίο συμ-μετέχουν 201 λογοτέχνες, ζω-γράφοι, φωτογράφοι και καλ-λιτέχνες. Είναι μία ετήσια έκδοση που δίνει κάθε Δεκέμ-βριο ραντεβού στα λογοτεχνι-κά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας. Στις σχεδόν 400 σελίδες του ημερολογίου θα διαβάσετε πάνω από 1000 έργα σύγχρονων ελλήνων λο-γοτεχνών, όπως: ποιήματα, δι-ηγήματα, παραμύθια, μικρές ιστορίες που θα σας συντρο-φεύσουν όλη τη χρονιά, μαζί με τις φωτογραφίες, τις ζωγρα-φιές και τα σκίτσα που θα βρείτε στις σελίδες του και κυ-ριολεκτικά θα σας μαγέψουν με το κάλλος τους. Μπορείτε να το αποκτήσετε στο email: vivlia.kefalos@gmail.com.
Επίσης, στις 23 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο μας πνευματικό παιδί: «Ο Μικρός Παραμυθάς», ένα νέο λογοτε-χνικό περιοδικό που απευθύνε-ται σε παιδιά. Το 1ο τεύχος (Ιανουάριος-Μάρτιος 2020), κυκλοφορεί νωρίτερα και με εορταστικό θέμα, όπως και το νέο τεύχος του «Κέφαλου», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Δεκεμβρίου.
Τέλος, εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη σε εσάς και τις οικογένειές σας. Το 2020 εύχομαι να σας βρει γεμάτους έμπνευση και αέναη δημιουρ-γικότητα!
Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια