ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! - Πλούταρχος Πάστρας



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 - ΕΤΟΣ 1ο - ΦΥΛΛΟ 17-18  

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 

Αγαπητοί αναγνώστες της εφημερίδας μας και αγαπητοί συνεργάτες, σας εύχομαι Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία, δημιουργικότητα και έμπνευση. Το 2020 ας είναι για όλους μας γεμάτο με αγάπη, ευημερία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας! Ας γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να βάλουμε στόχους να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας αυτή τη δεκαετία. Μία δεκαετία που εύχομαι να χαρίσει σε όλους μας ότι μας αξίζει και η φτώχεια και η εξαθλίωση να σταματήσουν να υφίστανται πλέον, σε μία κοινωνία που έκανε πολλές θυσίες και έφτασε στο χείλος του γκρεμού και δυστυχώς ακόμη παραμένει. Οι πληγές δύσκολα θα κλείσουν, το γνωρίζουμε καλά, αλλά δεν πρέπει να παύουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Οι τσέπες μας μπορεί να είναι άδειες μετά τις 15 του μήνα, όμως οι ψυχές μας και οι καρδιές είναι γεμάτες με αγάπη και εκπέμπουν το φως της ελπίδας και της ζωής!
Τώρα, θα θέλαμε ν’ ανακοινώσουμε πως τον επόμενο μήνα που θα έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των φύλλων του πρώτου έτους κυκλοφορίας, πως θα προχωρήσουμε για τους συνεργάτες μας στην έκδοση ενός αυτοτελούς συλλεκτικού τόμου όλων των φύλλων που κυκλοφόρησαν από την 1η Μαρτίου 2019 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2020 -του 1ου έτους κυκλοφορίας δηλαδή. Θα ενημερωθούν σχετικά το επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης, ετοιμάζεται η ανανεωμένη ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ ήδη βρίσκεται στα σκαριά και ένας πρωτότυπος λογοτεχνικός διαγωνισμός που θα διοργανώσει η εφημερίδα μας.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορίας μας! Ευχαριστούμε όλους τους 1000 και πλέον συνδρομητές μας!

Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια