ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελλήνιο Θέρος - Του Πλούταρχου Πάστρα (Φύλλο 28-29)




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΗΜΑ - ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΕΤΟΣ 2ο - ΦΥΛΛΟ 28-29  


Ελλήνιο Θέρος

Αγαπητοί αναγνώστες ήρθε επιτέλους το ελληνικό καλοκαιράκι και πάλι σε τούτη εδώ την πλούσια σε κάλλος, πνευματικότητα, τέχνες και πολιτισμό, τόπο. Ο χειμώνας και η άνοιξη που περάσαμε ήταν πολύ δύσκολοι για όλο τον κόσμο. Η αποφασιστικότητά μας όμως μας έκανε να περάσουμε αυτό το εμπόδιο αλώβητοι στην υγεία μας, αν και τα δυσκολότερα εμπόδια βρίσκονται μπροστά μας στο φθινόπωρο και τον χειμώνα που μας έρχονται.
Όλη αυτή την περίοδο εμείς κρατήσαμε το λάβαρο του πνεύματος ψηλά, παρά τις αντίξοες συνθήκες και προσαρμοστήκαμε κατάλληλα στα νέα δεδομένα, αυξάνοντας την ηλεκτρονική μας παρουσία μέσω της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής μας εκπομπής, τη ηλεκτρονικής διήμερης εκδήλωσης για τη «Γιορτή της Ποίησης 2020» και για την παρουσίαση του 8ου τεύχους του περιοδικού μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς». Επίσης, περατώσαμε δύο πολύ σημαντικούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς με πάνω από 2300 συμμετοχές αθροιστικά, ενώ παράλληλα πραγματοποιήσαμε όλες τις εκδόσεις μας, αν και με μικρή καθυστέρηση
Εν κατακλείδι, αγαπητοί φίλοι εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι και να μαζέψετε δυνάμεις για τον χειμώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε να κρατάμε στις πνευματικές επάλξεις και να σας προσφέρουμε λογοτεχνική συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του ελλήνιου θέρους.

Πλούταρχος Πάστρας
Εκδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια